Aanmelden/kennismaken

Wordt uw zoon of dochter binnen nu en een jaar vier? Maak dan een afspraak (telefonisch of via de mail) om kennis te komen maken met ons IKC, de groepen en het team. U bent van harte welkom! Tijdens de kennismaking informeren wij u nader over ons beleid en de gang van zaken op school en u ontvangt een informatiemap.  Uiteraard krijgt u ook een rondleiding door de school.

Na inschrijving en voordat uw kind vier jaar is en naar school mag, kunt u uw kind vanaf de leeftijd van drie jaar en 10 maanden een aantal dagdelen (maximaal 10) laten kennismaken, meedraaien met de groep.

 

U kunt hiervoor tijdig contact zoeken met de school/leerkracht. Dit kan telefonisch of via e-mail, maar u mag ook de school even binnenlopen, wel bij voorkeur buiten schooltijd. Zitten er reeds broertjes en/of zusjes of school, dan kunt u bij de directeur een inschrijfformulier halen en eventueel nog nadere informatie verkrijgen.

Voor een kennismakingsgesprek en een kijkje op onze IKC kunt u een afspraak maken met Judith Toering, directeur,  via onderstaande contactgegevens.

Tel: 0593 56 22 50
E-mail: info.zuiderenk@kitsprimair.nl

Call Now Button