Over IKC Zuiderenk

De Zuiderenk is een bekend begrip in Wijster. Wij bestaan al sinds 1881. In 1977 werd ons huidig schoolgebouw gebouwd.  Vanwege de ligging bij de Zuideres kreeg de school bij de feestelijke opening de naam Zuiderenk. In 2016-2017 werden we een integraal kindcentrum en werd de naam veranderd in IKC Zuiderenk. 

IKC Zuiderenk is een openbaar integraal kindcentrum in Wijster met een doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.  Wij zien graag dat uw kind met plezier naar ons IKC gaat en zich thuis voelt. Daarom doen wij ons best om een veilige, positieve en respectvolle omgeving voor uw kind te creëren. 
Wij streven ernaar dat kinderen hun talenten maximaal ontplooien en uitgroeien tot zelfbewuste en evenwichtige mensen. 

Het gebouw telt 5 klaslokalen, een groepsruimte voor de kinderopvang, twee slaapkamers, een ruime centrale hal, een speellokaal, een personeelsruimte en werkruimtes voor de intern begeleider en directeur. Daarnaast hebben we een royaal groen schoolplein met diverse uitdagende speeltoestellen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. 

Meer weten over ons IKC?  Neem contact met ons op via de mail: info.ikczuiderenk@kitsprimair.nl  of telefonisch: 0593 562 250

Call Now Button